Πεζοπορία

en el

Η μαγευτική θέα στη διάθεσή σας !

Απολαύστε τη μαγευτική θέα που συνδυάει το βαθύ πράσινο και απέραντη θέα που φθάνει ακόμη και στη θάλασσα !

Πεζοπορία
Πεζοπορία

Μια μοναδική Επιλογή Διακοπών !

Ανακαλύψτε μια ξεχωριστή επιλογή για τις διακοπές σας και ζήστε την άνεση και την χαλάρωση σε ένα μοναδικό περιβάλλον και χρώματα !

Πεζοπορία
Πεζοπορία

Η πισίνα μας είναι η καλύτερη Όαση διακοπών στο Πήλιο !

Πεζοπορία
\/

Πεζοπορία

Αν είστε λάτρεις της πεζοπορίας, πιστέψτε μας, η επιλογή για διακοπές στο Πήλιο θα σας αποζημειώσει. Οι διαδρομές είναι αμέτρητες, διασχίζοντας χωμάτινα μονοπάτια και καλντερίμια, φυτεμένα κυριολεκτικά μέσα σε φυσική οργιώδη βλάστηση. Με αφετηρία και τερματισμό το κατάλυμμά μας και με τις ανάλογες οδηγίες απο εμάς, θα γνωρίσετε την απίστευτη ομορφιά ενός μικρού φαραγγιού, ονόματι "Φαράγγι του Χαλορέματος", που ενώνει το χωριό των Αφετών με την Άφησσο. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι σε κοίτη ποταμού, κάτω από παχιά σκιά πλατάνων, δαφνών και αριστερά και δεξιά θαυμάζουμε τους ατέλειωτους ελαιώνες. Η δροσιά που επικρατεί κατά τη διαδρομή δίνει την αίσθηση ενός φυσικού air condition, ενώ στη διαδρομή θα συναντήσουμε ποικιλία άγριων φυτών, ένα ξύλινο χειροποίητο γεφύρι που μας οδηγεί στο χωριό των Αφετών και ένα τοξοτό πέτρινο παλαιό γεφύρι στην έξοδο του χωριού. Στο πέρασμά μας από της Αφήσσου την πλατεία, θα συναντήσουμε τη βρύση της οποίας το νερό ξεδίψασε το πλήρωμα της Αργού, κατά την Αργοναυτική εκστρατεία.

 

Γι'αυτό δεν πρέπει να ξεχάσουμε στις αποσκευές μας: κλειστό κατάλληλο παπούτσι, ένα λεπτό αδιάβροχο μπουφανάκι και ένα ελαφρύ σακίδιο.

All rights reserved www.seralispelion.gr 2016 | Created by BOOKRES